Visum Turkije 15 euro

15 euroVroeger was het visum turkije 15 euro, nu is dat helaas niet meer zo! Er word nog enorm veel opgezocht en veel mensen vragen er na via onze contactpagina, vandaar dat we deze pagina erover hebben gemaakt. Je vind het visum dus niet meer voor die prijs, hieronder geven we uitleg hoe dat komt en hoe je nu aan het goedkoopste visum kunt komen. Geen 15 euro, maar zeker niet meer dan 25 euro! Dus de schade valt nog mee.

Visum voor 15 euro

Eerder kon je het visum nog op het vliegveld krijgen, toen was deze omgerekent naar euro’s zijn 15 euro. Nu je het visum vooraf kunt aanvragen is het visum niet aan prijs veranderd, maar helaas is de dollarkoers wel veranderd. Zo betaal je nog steeds 20 USD voor het visum en 0,70 USD aan servicekosten, echter door de koers is dit bijna hetzelfde in euro’s geworden. Dus waar je het visum ook aanschaft voor 15 euro krijg je deze niet meer.

Via de overheid aanvragen

Istanbul Turkije

Een goedkope manier om het visum aan te vragen is via de Turkse overheid. Deze heeft ook een e-visa dienst en gezien dit rechtstreeks is kost het hier dus $20,70 omgerekend met de huidige wisselkoers dus zo’n 20 euro. Het nadeel van deze overheidswebsite is dat het alleen in het engels is aan te vragen, er niet op fouten word gecontroleerd en je ook nog eens alleen maar met creditcard kunt betalen… Een niet zoals we in Nederland gewent zijn met iDeal.

Per visumdienst

Wat de makkelijkste manier is voor veel reizigers is om het visum via een betrouwbare online visum dienst aan te schaffen. Een voorbeeld bedrijf is Turkije Visum Online, zij verwerken op dit moment de meeste visa voor Turkije. Het voordeel hiervan is dat alles in het Nederlands is, het aanvragen veel sneller gaat… én.. je kunt gewoon gemakkelijk betalen via iDeal! De kosten zijn een paar euro extra, maar dan heb je het gewoon snel geregeld en ben je er weer vanaf.