Visum Turkije creditcard

visum_turkije_creditcard.jpg

Ga je binnenkort naar Turkije, dan moet je in het bezit zijn van een e-visum. Heb je geen e-visum dan kom je het land niet in. Het e-visum kun je tegenwoordig heel gemakkelijk online aanvragen bij veel e-visa aanbieders. Wil je graag alleen betalen met een creditcard dan is dit bij veel e-visa aanbieders mogelijk. Wil je daarbij ook nog van de goedkoopste aanbieder gebruik maken, en is je Engels zo goed dat je de aanvraag van je e-visum ook helemaal in het Engels kunt doen, dan kan je via de officiële site van de Turkse overheid een e-visum aanvragen en betalen met een creditcard. https://www.evisa.gov.tr/nl/

Geen Engels?

Ben je niet zo goed in Engels en wil je liever alles in het Nederlands doorlopen, dan zijn er op het internet ook veel aanbieders van e-visa voor Turkije te vinden, die naast het doorlopen van het aanvraagformulier in het Nederlands, ook de betalingsmogelijkheid van een creditcard aanbieden. Met een Mastercard, Visacard of American Express is het gemakkelijk en veilig om een e-visum voor Turkije af te rekenen. Na de aanvraagprocedure, waarbij je het aanvraagformulier voor je e-visum met de juiste gegevens, overeenkomend met de gegevens in je paspoort of ID kaart, hebt ingevuld en toegestuurd, verschijnt het verzoek om het e-visum voor Turkije te gaan betalen. Er komen verschillende betalingsmanieren in beeld. Klik voor het betalen met creditcard dan op de creditcard knop of link.

Visum Turkije creditcard

Je wordt via een beveiligde SSL verbinding geleid naar de betalingspagina waar je met je creditcard veilig kunt betalen. Vul de gegevens in en bevestig je betaling door het invullen van het kaartnummer en de vervaldatum van je creditcard. Dit nummer is een cijferreeks van 13-16 getallen en staat centraal afgebeeld op de voorkant van je creditcard. De vervaldatum, de maand en het jaar, staan op de voorkant van je creditcard. Er kan ook nog worden gevraagd om een validatiecode (ook wel CVV of CVV2 genoemd). De validatiecode bestaat uit drie getallen, en is te vinden op de handtekeningstrip achter op de creditcard. Om de betaling te bevestigen wordt vaak nog om een wachtwoord gevraagd. Dit wordt ook wel de MasterCard Securecode genoemd of Verified code bij de Visa kaart. Deze code beschermt je tegen online misbruik van je creditcard. Doordat je dit extra wachtwoord moet intypen wordt je online betaling veiliger.

De gegevens die je hebt ingevuld worden meteen geverifieerd bij je creditcardmaatschappij. Als alles goed is gekeurd, zal de betaling binnen enkele seconden goed gekeurd worden. Zijn de gegevens niet goed dan zal de creditcardbetaling worden afgekeurd. Ook kan het zijn dat je limiet is bereikt en dat je het visum gewoon niet meer kan betalen. In dat geval zal het e-visum bureau je de mogelijkheid geven om voor een andere betalingsmethode te kiezen.

De creditcardmaatschappij stuurt bij goedkeuring een bevestiging naar de e-visum aanbieder dat de betaling onderweg is en jij zal op je overzicht zien dat de betaling klaar staat om aan het eind van de maand te worden afgeschreven. De creditcardmaatschappij schiet je als het ware geld voor totdat het geld weer wordt teruggestort.