Visum Turkije PayPal

E-visum voor Turkije betalen met PayPal

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van PayPal en er komen ook steeds meer webshops en online aanbieders die PayPal als betaalmiddel aanbieden. Zo zijn er ook veel aanbieders van e-visa voor Turkije te vinden, waarbij het mogelijk is om met PayPal te kunnen betalen.

PayPal is gratis, veilig en betrouwbaar betaalmiddel en alles wat je er voor nodig hebt is een account die gekoppeld gaat worden aan je eigen bankrekening en je emailadres. Als je inmiddels een account hebt bij PayPal weet je hoe het werkt. Heb je nog geen account dan is het heel simpel aan te maken via de site van PayPal. Wil je een e-visum voor Turkije betalen, dan is het nodig dat je genoeg geld op je account hebt staan. Dit kan door je bankrekening aan het account te koppelen waardoor PayPal het betreffende bedrag vrijwel direct van je bankrekening afschrijft, maar het is ook mogelijk om zelf geld op je PayPal account te storten waardoor PayPal het bedrag voor je e-visum voor Turkije van je eigen PayPal rekening kan afschrijven. Het gaat allemaal vanzelf.

Hoe werkt het betalen van een e-visum via PayPal?

Een betaling van je e-visum verrichten met PayPal is zeker niet moeilijk. Het gaat snel en het is ook nog eens veilig. Na het versturen van je aanvraagformulier, zal er in beeld een verzoek verschijnen om het e-visum te betalen. Er komen verschillende betalingsmogelijkheden in beeld en PayPal zal daarbij ook verschijnen. Kies voor PayPal door op de knop of link te drukken en je zal via een beveiligde verbinding naar je online bankomgeving worden geleid. Deze omgeving is je bekend van je internetbankieren. Hierdoor zijn de volgende stappen bekend.

Controleer de betalingsgegevens die al op je scherm zijn ingevuld. Zijn ze oké dan kan je op de voor jou bekende manier de betaling bevestigen middels een digipas of TAN-code. De bank zal je laten weten dat het bedrag van je rekening is afgeschreven en je zult dit in beeld te zien krijgen. Vervolgens kun je de betaalomgeving verlaten en je wordt weer teruggeleid naar de website van de e-visum aanbieder. De koop kan je hiermee afsluiten.

De e-visum aanbieder ontvangt vrijwel meteen een bevestiging van je betaling en weet dat de betaling onderweg is. Hierdoor kan men verder gaan met de afwerking van je e-visum voor Turkije. Binnen 24 uur vind je dit e-visum dan ook in je mailbox. Het komt als pdf binnen waardoor je het nog wel even moet uitprinten. Vergeet dit niet want zonder visum kom je Turkije niet in en het vergeten van je visum ligt hier op de loer. Print het dus uit en stop het meteen in je paspoort. Hierdoor wordt de kans op vergeten, aanzienlijk kleiner.

Het ontvangen e-visum is 6 maanden geldig. In deze 6 maanden, mag je echter maar 90 dagen achter elkaar in Turkije verblijven. Vanaf het moment dat je het e-visum in je mailbox hebt is het mogelijk om in de 6 maanden die voor je liggen, meerdere keren af te reizen naar Turkije.